Carpinteria Lamfer

Cerdanyola del Vallès · Vallès Occidental

Passatge del Llorer, 19, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesCarpinteria Lamfer és una fusteria situada al Passatge del Llorer, 19, a Cerdanyola del Vallès, Barcelona. Aquesta localitat es troba dins de la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona. Amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews, Carpinteria Lamfer ha aconseguit satisfer plenament els seus clients.

Aquesta fusteria és coneguda per la seva excel·lència i professionalitat en el seu treball. Amb anys d’experiència en el sector, ofereix serveis de fusteria de primera qualitat a Cerdanyola del Vallès i zones properes.

Carpinteria Lamfer compta amb un equip de professionals altament qualificats i compromesos amb la seva tasca. Amb un servei al client excepcional, s’asseguren que cada projecte sigui realitzat amb precisió i atenció als detalls.

Si busques un fuster de confiança a Cerdanyola del Vallès, Carpinteria Lamfer és la millor opció. La seva dedicació i passió pel treball els converteixen en un referent en el sector de la fusteria.

Per obtenir més informació sobre els seus serveis i projectes anteriors, visita la seva pàgina web a http://www.carpinterialamfer.com/. Carpinteria Lamfer està disposada a satisfer les teves necessitats i proporcionar-te un treball de qualitat excepcional.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Lamfer fuster a Cerdanyola del Vallès · Vallès Occidental