Fusteria i Ebenisteria Morente (ebenisteriamorente@gmail.com)

Castellbisbal · Vallès Occidental

Carrer del Nord, 12, 08755 Castellbisbal, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 3 resenyesFusteria i Ebenisteria Morente és un negoci familiar amb una gran trajectòria a Castellbisbal. Situat al Carrer del Nord, 12, aquesta fusteria és un referent en el sector de la fusta a la comarca del Vallès Occidental.

Els seus clients en parlen meravelles i els han atorgat una puntuació perfecta de 5 sobre un total de 3 ressenyes. Això és un reflex de la dedicació i el treball ben fet que caracteritza aquesta empresa.

Amb el seu correu electrònic ebenisteriamorente@gmail.com, Fusteria i Ebenisteria Morente està sempre a disposició dels seus clients per atendre les seves consultes i solucionar els seus problemes. La seva comunicació és directa i eficient.

Els professionals d’aquesta fusteria tenen una gran experiència i coneixement en el sector de la fusteria i l’ebenisteria. Amb un estil propi i una atenció als detalls impecable, realitzen treballs de gran qualitat i amb acabats exquisits.

Si necessites un fuster a Castellbisbal, no dubtis en contactar amb Fusteria i Ebenisteria Morente. Et garantim que quedaràs satisfet amb els seus serveis i et sorprendràs amb la seva professionalitat.

Recorda, Fusteria i Ebenisteria Morente és el teu millor aliè en el món de la fusta a Castellbisbal.Enviar per WhatsApp

Fusteria i Ebenisteria Morente (ebenisteriamorente@gmail.com) fuster a Castellbisbal · Vallès Occidental