Persianas Castellar

Castellar del Vallès · Vallès Occidental

Passatge Vic, 11, 08211 Castellar del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesPersianas Castellar és una fusteria situada al Passatge Vic, 11, a Castellar del Vallès, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca del Vallès Occidental, dins de la província de Barcelona.

Aquesta fusteria té una gran reputació entre els seus clients, que l’han valorat amb una nota excel·lent de 5 estrelles sobre un total de 2 ressenyes. Aquestes opinions positives són el reflex del bon treball i la qualitat dels seus serveis.

Amb anys d’experiència en el sector, Persianas Castellar és un referent en el món de la fusteria a Castellar del Vallès. Els seus professionals són experts en la creació de tot tipus de mobles i elements de fusta, des de portes i finestres fins a armàries i taules.

El seu establiment és un espai acollidor i ben equipat, on els clients poden trobar una àmplia varietat de materials i acabats per a la seva fusteria. A més, el personal de Persianas Castellar ofereix assessorament personalitzat per a cada projecte, garantint així la satisfacció dels clients.

Aquesta fusteria destaca per la seva professionalitat i compromís amb la qualitat. Utilitza les millors eines i tècniques de treball per aconseguir resultats impecables. Cada peça creada a Persianas Castellar és única i està dissenyada a mida per satisfer les necessitats i gustos de cada client.

Si busques un fuster a Castellar del Vallès, no dubtis en visitar Persianas Castellar. El seu equip de professionals et garantirà un treball de qualitat i durador que superarà les teves expectatives. Confia en aquesta fusteria i transforma la teva llar amb elements de fusta únic i exclusius.Enviar per WhatsApp

Persianas Castellar fuster a Castellar del Vallès · Vallès Occidental