LA NOGUERA, SCP

Castellar del Vallès · Vallès Occidental

Polígon Industrial Can Carner, Passatge de la Noguera, 14, 08211 Castellar del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

1 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Noguera, SCP és una fusteria amb una àmplia experiència en el sector de la fusteria i la fusta a Castellar del Vallès. Ubicada al Polígon Industrial Can Carner, al Passatge de la Noguera, número 14, aquesta empresa compta amb una ubicació perfecta per atendre als seus clients de la localitat de Castellar del Vallès i també de les poblacions properes de la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona.

Els clients de La Noguera, SCP han destacat la seva professionalitat i qualitat en el seu treball de fusteria. Amb una nota de 1 sobre un total de 1 reviews, aquesta fusteria ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients i ser reconeguda per la seva excel·lència en el servei.

Amb un equip de professionals qualificats i amb una gran passió per la fusta, La Noguera, SCP ofereix solucions a mida per a tot tipus de treballs de fusteria a Castellar del Vallès. La seva experiència en el sector els permet adaptar-se a les necessitats i gustos de cada client, així com oferir assessorament personalitzat per aconseguir els millors resultats en cada projecte.

Sigui quina sigui la teva idea o necessitat, La Noguera, SCP posa a la teva disposició un ampli ventall de serveis de fusteria a Castellar del Vallès. Amb una gran varietat de materials i acabats, aquesta fusteria garanteix la satisfacció dels seus clients amb treballs de qualitat i duradors en el temps.

Si busques un fuster a Castellar del Vallès, confia en La Noguera, SCP. La seva professionalitat, experiència i compromís amb els clients els converteixen en la millor opció per a tots els teus projectes de fusteria. Contacta amb ells i descobreix tot el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

LA NOGUERA, SCP fuster a Castellar del Vallès · Vallès Occidental