Fusteria Ebenisteria La Barana

Castellar del Vallès · Vallès Occidental

Ronda del Turuguet, 25, 08211 Castellar del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 12 resenyesLa Fusteria Ebenisteria La Barana és una empresa dedicada al treball de la fusta i l’ebenisteria. Situada a la Ronda del Turuguet, 25, a Castellar del Vallès, aquesta fusteria és una referència a la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona.

Amb anys d’experiència en el sector, el seu equip de professionals s’encarrega de realitzar tot tipus de treballs en fusta, des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues. La precisió i la qualitat són els seus principals valors, sempre buscant superar les expectatives dels clients.

Els clients de la Fusteria Ebenisteria La Barana han mostrat la seva satisfacció amb el servei, atorgant-li una puntuació de 5 sobre un total de 12 ressenyes. Aquest reconeixement és el resultat del treball ben fet i de l’atenció personalitzada que ofereixen a cada client.

Si busques un fuster a Castellar del Vallès amb una gran experiència i dedicació en el treball de la fusta, la Fusteria Ebenisteria La Barana és la millor opció. Visita la seva pàgina web https://fusterialabarana.com/ per conèixer més sobre els seus serveis i treballs realitzats.Enviar per WhatsApp

Fusteria Ebenisteria La Barana fuster a Castellar del Vallès · Vallès Occidental