Ebenisteria Orrit SL

Castellar del Vallès · Vallès Occidental

Passatge Vic, 9, 08211 Pla de la Bruguera, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesEbenisteria Orrit SL és una fusteria amb una ubicació privilegiada al Passatge Vic, 9, al bell mig de Pla de la Bruguera, a la comarca d’Osona, Barcelona. Aquesta empresa familiar ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients gràcies a la qualitat dels seus treballs i al seu servei personalitzat.

Amb anys d’experiència en el sector de la fusteria, Ebenisteria Orrit SL s’ha convertit en un referent a Pla de la Bruguera. Els seus clients el qualifiquen amb una nota de 5 sobre un total de 2 opinions, un testimoni de la seva dedicació i professionalitat.

Els mestres fusters d’Ebenisteria Orrit SL treballen amb passió i precisió per crear peces úniques i duradores. Amb un ampli coneixement dels diferents tipus de fusta i un alt nivell d’habilitat, aquesta fusteria és capaç de satisfer les necessitats i les expectatives més exigents dels seus clients.

La fusteria ofereix un servei complet i personalitzat, des de la concepció i el disseny fins a la fabricació i el muntatge. Amb una gran varietat de productes, com ara portes, finestres, mobles i elements decoratius, Ebenisteria Orrit SL és capaç de transformar qualsevol espai en un lloc càlid i acollidor.

Gràcies a la seva ubicació estratègica a Pla de la Bruguera, aquesta fusteria és accessible per a clients de tota la comarca d’Osona. Els seus clients aprecien la seva proximitat i la seva capacitat per adaptar-se a les seves necessitats i pressupostos, oferint sempre un servei de qualitat.

En definitiva, Ebenisteria Orrit SL és una fusteria de confiança a Pla de la Bruguera, Barcelona, que destaca per la seva qualitat, el seu servei personalitzat i la seva professionalitat. Amb una àmplia gamma de productes i un equip de mestres fusters altament qualificats, aquesta empresa familiar és la millor opció per a tots aquells que busquin transformar els seus espais en llocs únics i especials.Enviar per WhatsApp

Ebenisteria Orrit SL fuster a Castellar del Vallès · Vallès Occidental