Carpinteria Deconoa

Castellar del Vallès · Vallès Occidental

Carrerd’Olot, 11, 08211 Castellar del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesCarpinteria Deconoa és una fusteria situada a Castellar del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la Carrer d’Olot, 11, és un referent per als habitants de la zona que busquen serveis de fusteria de qualitat.

Els clients de Carpinteria Deconoa han quedat molt satisfets amb els seus serveis, com ho demostren les seves excel·lents valoracions. Amb una nota de 4,5 sobre un total de 2 reviews, és evident que aquesta fusteria ha sabut guanyar-se la confiança i la satisfacció dels seus clients.

Amb anys d’experiència en el sector, Carpinteria Deconoa ofereix serveis de fusteria de tot tipus. Especialitzats en mobles a mida, aquesta fusteria és capaç de satisfer totes les necessitats dels seus clients, des de la creació de mobles funcionals fins a la restauració de peces antigues.

El personal de Carpinteria Deconoa és altament qualificat i sempre està disposat a oferir un servei personalitzat i de qualitat. Amb un tracte proper i amable, aquesta fusteria fa que els seus clients es sentin còmodes i confiats en tot moment.

Ja sigui que necessitis un moble a mida per a la teva sala d’estar o una nova cuina completa, Carpinteria Deconoa és l’opció ideal a Castellar del Vallès. La seva experiència i professionalitat garanteixen un resultat impecable i satisfactori.

Si busques una fusteria de confiança a Castellar del Vallès, no dubtis en visitar Carpinteria Deconoa a la Carrer d’Olot, 11. Amb el seu compromís amb la qualitat i la satisfacció dels clients, aquesta fusteria és la millor opció per a totes les teves necessitats de fusteria.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Deconoa fuster a Castellar del Vallès · Vallès Occidental