Carpintería de madera deka

Castellar del Vallès · Vallès Occidental

Carrer de l’Empordà, 20, 08211 Castellar del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 10 resenyesLa Carpintería de madera deka és una empresa amb una gran tradició en l’art de la fusteria. Situada al Carrer de l’Empordà, 20, a Castellar del Vallès, Barcelona, aquesta fusteria és reconeguda per la seva excel·lència i dedicació en cada projecte que realitza.

Els clients de la Carpintería de madera deka destaquen la seva atenció personalitzada i el seu professionalisme. Amb una nota de 5 sobre 10 reviews, aquesta fusteria ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients.

El seu equip de professionals està format per artesans amb una àmplia experiència en el treball de la fusta. Utilitzant les millors eines i materials, aconsegueixen crear peces úniques i de gran qualitat.

Amb una ubicació privilegiada a Castellar del Vallès, aquesta fusteria és accessible per a tots els habitants de la comarca del Vallès Occidental. Amb el seu web http://carpinteriamaderadeka.com/ podràs conèixer més detalls sobre els seus serveis i treballs realitzats.

Si busques un fuster a Castellar del Vallès, confia en Carpintería de madera deka. La seva professionalitat i dedicació et garantiran resultats impecables en cada projecte.Enviar per WhatsApp

Carpintería de madera deka fuster a Castellar del Vallès · Vallès Occidental