OLIVA E HIJO CARPINTERIA S.L.

Barberà del Vallès · Vallès Occidental

Carrer de Jaume Balmes, 26, 08210 Barberà del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

2 Estrelles | Sobre 4 resenyesOLIVA E HIJO CARPINTERIA S.L. és una fusteria situada al Carrer de Jaume Balmes, 26, a Barberà del Vallès, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Vallès Occidental, dins la provincia de Barcelona.

Aquesta fusteria, amb anys d’experiència en el sector, s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies al seu treball de qualitat. Els clients han valorat a OLIVA E HIJO CARPINTERIA S.L. amb una puntuació de 2 sobre un total de 4 ressenyes.

Són conscients que l’atenció al client és fonamental per a la seva satisfacció, és per això que el personal de la fusteria sempre està disposat a ajudar i assessorar en tot moment. A més, compten amb un equip de professionals especialitzats en el sector de la fusteria, que treballen amb dedicació i precisió per aconseguir els millors resultats.

La fusteria OLIVA E HIJO CARPINTERIA S.L. ofereix un servei fusteria a Barberà del Vallès, donant resposta a les necessitats dels seus clients en termes de mobiliari de fusta i altres elements relacionats amb la carpinteria. Els seus treballs inclouen des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues.

La fusteria posa especial èmfasi en l’ús de materials de qualitat i en la seva dedicació per aconseguir resultats impecables. A més, ofereixen un servei personalitzat per adaptar-se a les necessitats de cada client i garantir la seva satisfacció.

Si busques un fuster de confiança a Barberà del Vallès, OLIVA E HIJO CARPINTERIA S.L. és l’opció perfecta. Amb el seu treball de qualitat i el seu equip de professionals especialitzats, garantiran que els teus projectes de fusteria siguin un èxit. Contacta’ls i descobreix tot el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

OLIVA E HIJO CARPINTERIA S.L. fuster a Barberà del Vallès · Vallès Occidental