Lacados y Barnizados Egea

Barberà del Vallès · Vallès Occidental

Carrer de Watt, 7, 08210 Barberà del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,6 Estrelles | Sobre 9 resenyesLacados y Barnizados Egea és una fusteria situada al Carrer de Watt, 7, a Barberà del Vallès, Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, aquest establiment s’ha convertit en un referent per a tots aquells que busquen serveis de fusteria de qualitat a la localitat.

Els clients de Lacados y Barnizados Egea tenen una opinió molt positiva sobre aquesta fusteria. Amb una puntuació de 4,6 sobre 9 reviews, és evident que els seus serveis són de confiança i satisfan les expectatives dels clients.

Amb un equip de professionals qualificats i dedicats, Lacados y Barnizados Egea ofereix solucions personalitzades per a cada projecte. Sigui per a una reforma a casa o per a un projecte comercial, la fusteria ofereix un ampli ventall de serveis de fusteria per satisfer totes les necessitats dels clients.

La seva ubicació a Barberà del Vallès permet a Lacados y Barnizados Egea atendre clients de tota la comarca del Vallès Occidental. Des de la seva obertura, l’establiment ha treballat amb clients de diverses localitats properes, convertint-se en una referència en la zona.

Amb un to proper però formal, el personal de Lacados y Barnizados Egea s’assegura de comprendre les necessitats de cada client i d’ofereixre un servei de qualitat. Gràcies a la seva professionalitat i atenció al detall, la fusteria ha guanyat la confiança dels seus clients al llarg dels anys.

En resum, Lacados y Barnizados Egea és una fusteria amb una gran reputació a Barberà del Vallès i la comarca del Vallès Occidental. Els seus serveis de fusteria de qualitat i l’atenció personalitzada han fet d’aquest establiment una elecció preferida pels clients que busquen un treball ben fet i amb garantia.Enviar per WhatsApp

Lacados y Barnizados Egea fuster a Barberà del Vallès · Vallès Occidental