Carpintería y Decoración Hilario Ortiz

Barberà del Vallès · Vallès Occidental

Carrerd’Enric Granados, 13, 08210 Barberà del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 5 resenyesCarpintería y Decoración Hilario Ortiz és una fusteria ubicada a Carrer d’Enric Granados, 13, a Barberà del Vallès, Barcelona. Aquest negoci familiar ha estat operant en aquesta localitat del Vallès Occidental durant molts anys, oferint els seus serveis a tota la comunitat local.

Els clients que han tingut la fortuna de treballar amb Carpintería y Decoración Hilario Ortiz han quedat molt satisfets amb la qualitat dels seus productes i serveis. Amb una puntuació de 4,2 sobre un total de 5 ressenyes, aquesta fusteria ha guanyat la confiança i l’apreciació dels veïns de Barberà del Vallès.

Hilario Ortiz, el propietari i fuster principal de l’establiment, és conegut per la seva habilitat i coneixement en el treball de la fusta. Amb anys d’experiència, Hilario ha creat peces úniques i duradores que han embelleït molts d’interiors de cases i negocis a la comarca del Vallès Occidental.

A Carpintería y Decoración Hilario Ortiz, el client és sempre prioritzat. L’equip de professionals treballa de manera estreta amb els clients per comprendre les seves necessitats i desitjos, i oferir solucions personalitzades per a cada projecte. La comunicació constant i la transparència són aspectes clau d’aquesta fusteria, assegurant que els clients estiguin sempre informats sobre l’estat del seu projecte.

Les peces i productes de fusta confeccionats per Carpintería y Decoración Hilario Ortiz són de la més alta qualitat. L’atenció als detalls, la precisió en el treball i l’ús de materials seleccionats cuidadosament són factors que fan que les seves creacions siguin duradores i estèticament agradables.

Si busques un fuster de confiança a Barberà del Vallès, Carpintería y Decoración Hilario Ortiz és la millor opció. Amb experiència, professionalitat i una reputació impecable, aquesta fusteria satisfarà les teves necessitats i superarà les teves expectatives.Enviar per WhatsApp

Carpintería y Decoración Hilario Ortiz fuster a Barberà del Vallès · Vallès Occidental