METADA, S.C.P.

Tàrrega · Urgell

Carrer del Llevant, 7, 25300 Tàrrega, Lleida

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesMETADA, S.C.P. és una fusteria ubicada al Carrer del Llevant, número 7, a la ciutat de Tàrrega, a la comarca del Urgell, a la província de Lleida. Aquest establiment és reconegut pels seus clients com un referent en el sector de la fusteria a Tàrrega.

Els clients de METADA, S.C.P. han atorgat a aquesta fusteria una puntuació excel·lent de 5 estrelles, basant-se en una única ressenya. Això demostra la seva satisfacció i confiança en els serveis que ofereixen.

Amb anys d’experiència al seu darrere, METADA, S.C.P. s’ha guanyat una reputació impecable gràcies al seu treball de qualitat i professionalitat. Els seus fusters són experts en el seu camp i treballen amb materials de primera qualitat per aconseguir resultats excepcionals.

Si busques un fuster a Tàrrega, METADA, S.C.P. és la millor opció. La seva ubicació cèntrica i la seva excel·lent reputació fan d’aquesta fusteria una elecció segura i confiable. No dubtis a contactar amb ells per a qualsevol projecte de fusteria que tinguis en ment. Et garantim que quedaràs satisfet amb els resultats.Enviar per WhatsApp

METADA, S.C.P. fuster a Tàrrega · Urgell