Fusteria Llorens

Tàrrega · Urgell

Carrer de Sant Pere Claver, 13, 25300 Tàrrega, Lleida

Puntuació dels usuaris

4,3 Estrelles | Sobre 7 resenyesFusteria Llorens és una empresa familiar amb una llarga tradició en el sector de la fusteria. Situada al Carrer de Sant Pere Claver, 13, a Tàrrega, Lleida, és la referència en mobles de fusta a la localitat i les seves rodalies.

Amb anys d’experiència i un equip de professionals qualificats, Fusteria Llorens destaca per la seva atenció personalitzada i la seva qualitat en cada un dels seus treballs. Són conscients que cada client té unes necessitats i gustos diferents, per això s’esforcen per satisfer-los.

Els clients de Fusteria Llorens han valorat l’empresa amb una nota de 4,3 sobre un total de 7 opinions, el que demostra la seva dedicació i professionalitat. La seva reputació en el sector és impecable i són coneguts per la seva integritat i puntualitat en els terminis de lliurament.

Si buscau un fuster de confiança a Tàrrega, Fusteria Llorens és la millor opció. La seva experiència i dedicació garantiran uns resultats excepcionals per a qualsevol projecte de fusteria que tingueu en ment. Poseu-vos en contacte amb ells i us oferiran un pressupost sense compromís.Enviar per WhatsApp

Fusteria Llorens fuster a Tàrrega · Urgell