J.BALASCH. ebenisteria

Ossó de Sió · Urgell

Carrer Colomers, s/n, 25318 Ossó de Sió, Lleida

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesJ.BALASCH. ebenisteria és una fusteria situada al Carrer Colomers, s/n, a Ossó de Sió, Lleida. Aquesta localitat és coneguda per la seva bellesa natural i la seva tradició en el treball de la fusta. J.BALASCH. ebenisteria ha sabut aprofitar aquesta tradició per oferir els millors serveis en el sector de la fusteria.

Els clients d’aquesta empresa han valorat la seva feina amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews. Això demostra la seva excel·lència i la satisfacció dels seus clients amb els seus serveis.

La fusteria J.BALASCH. ebenisteria ofereix una gran varietat de productes i serveis relacionats amb la fusta. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta empresa és capaç de satisfer les necessitats dels seus clients i adaptar-se a les seves preferències i gustos.

La seva pàgina web, https://jbalasch-ebenisteria.business.site/, és una plataforma en línia on es pot trobar informació detallada sobre els serveis i productes que ofereixen. A més, també es pot contactar amb ells per telèfon o correu electrònic per aclarir dubtes o sol·licitar un pressupost.

Si estàs buscant un fuster a Ossó de Sió, J.BALASCH. ebenisteria és la millor opció. Amb la seva experiència i professionalitat, et garantiran un treball ben fet i de qualitat. No dubtis a contactar amb ells per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

J.BALASCH. ebenisteria fuster a Ossó de Sió · Urgell