Velima System SL – Cases i estructures de fusta i CLT

Bellpuig · Urgell

Carr. de Barbens, 25250 Bellpuig, Lleida

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 4 resenyesVelima System SL és una fusteria ubicada a Bellpuig, una localitat encantadora a la comarca del Urgell, a la província de Lleida. Especialitzats en cases i estructures de fusta i CLT, aquesta empresa té una reputació impecable i ha rebut una valoració excel·lent dels seus clients. Amb una puntuació de 5 sobre un total de 4 ressenyes, aquesta fusteria ha demostrat la seva dedicació i professionalitat.

Situada a Carr. de Barbens, Velima System SL és el lloc ideal per a tots aquells que busquin serveis fusters de qualitat a Bellpuig. La seva web, http://www.velimasystem.com/, és una finestra virtual per a tots aquells que vulguin conèixer millor aquesta empresa.

Amb un to proper però formal, el personal de Velima System SL està disposat a escoltar les necessitats i desitjos dels seus clients i a oferir-los solucions de fusteria adaptades a les seves expectatives. Sigui per a la construcció d’una nova casa o per a la rehabilitació d’una estructura existent, aquesta fusteria té l’experiència i els coneixements necessaris per a portar a terme qualsevol projecte amb èxit.

Si busqueu una fusteria fiable i professional a Bellpuig, no dubteu a confiar en Velima System SL. Amb la seva excel·lent reputació i un equip de treball dedicat, estareu en bones mans.Enviar per WhatsApp

Velima System SL - Cases i estructures de fusta i CLT fuster a Bellpuig · Urgell