Borfa Fusters

Bellpuig · Urgell

Carrer Ramón y Cajal, 35, 25250 Bellpuig, Lleida

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesBorfa Fusters és una fusteria situada al Carrer Ramón y Cajal, 35, a Bellpuig, localitat que es troba a la comarca de l’Urgell, a la província de Lleida. Dedicada a l’art de la fusteria des de fa més de 20 anys, aquesta empresa s’ha guanyat la confiança dels veïns de Bellpuig i dels voltants.

La seva excel·lència en el treball i la seva atenció al detall han fet que els clients de Borfa Fusters els hagin valorat amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews. Aquesta valoració tan positiva és fruit de l’esforç i la dedicació de l’equip professional que treballa en aquesta fusteria.

Borfa Fusters ofereix un servei personalitzat i de qualitat. Gràcies a la seva experiència i coneixements en el sector, aconsegueixen satisfer les necessitats de cada client, adaptant-se a les seves preferències i aportant solucions innovadores i funcionals.

Si busques un fuster a Bellpuig, no dubtis en contactar amb Borfa Fusters. Et garantim un servei professional i de confiança. Vine a conèixer-nos i descobreix els nostres treballs de fusteria de primera qualitat.Enviar per WhatsApp

Borfa Fusters fuster a Bellpuig · Urgell