Fusteria Ebenisteria Solé Salas

La Riera de Gaià · Tarragonès

Carrer de Jacint Verdaguer, 3, 43762 La Riera de Gaià, Tarragona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Ebenisteria Solé Salas és una empresa familiar amb una gran experiència en el sector de la fusteria i ebanisteria. Situada al Carrer de Jacint Verdaguer, 3, a La Riera de Gaià, Tarragona, aquesta fusteria és la millor opció per a tots aquells que busquen qualitat i professionalitat.

La fusteria destaca per la seva excel·lència en tots els treballs que realitza, ja sigui la fabricació de mobles a mida, la restauració de peces antigues o la realització de treballs de fusteria en general. Tots els seus treballs són realitzats amb una gran dedicació i passió per la fusta, aconseguint resultats sorprenents i únicament personalitzats per a cada client.

Els clients de la Fusteria Ebenisteria Solé Salas destaquen la seva professionalitat i atenció al detall, així com la seva rapidesa en el lliurament dels treballs. Amb una nota de 5 sobre un total de 2 reviews, aquesta fusteria ha demostrat ser la millor opció a La Riera de Gaià.

Si estàs buscant un fuster de confiança a La Riera de Gaià, no dubtis en contactar amb Fusteria Ebenisteria Solé Salas. La seva experiència i dedicació et garantiran resultats excepcionals i una completa satisfacció.Enviar per WhatsApp

Fusteria Ebenisteria Solé Salas fuster a La Riera de Gaià · Tarragonès