Fustería Joan Rafart S.L.

Solsona · Solsonès

Carrer Bages, 10, 25280 Solsona, Lleida

Puntuació dels usuaris

4,7 Estrelles | Sobre 3 resenyesFustería Joan Rafart S.L. és una empresa de fusteria ubicada al Carrer Bages, 10, a Solsona, Lleida. Es tracta d’un establiment amb una gran experiència en el sector de la fusta, que ofereix els seus serveis a la comarca del Solsonès.

Amb una nota de 4,7 sobre un total de 3 reviews, els clients de Fustería Joan Rafart S.L. han valorat positivament la seva experiència amb aquest fuster. Aquesta puntuació demostra la confiança que els clients posen en aquest establiment, que és considerat com una referència a Solsona.

Amb un ampli coneixement i habilitat, Joan Rafart i el seu equip de professionals ofereixen un servei de qualitat en la construcció i el disseny de mobles de fusta. Els seus clients poden gaudir de la garantia de treballs ben fets i d’un tracte personalitzat.

A més, la fusteria compta amb un ampli catàleg de productes i serveis per satisfer les necessitats dels seus clients. Sigui quina sigui l’idea o el projecte que tinguis en ment, Fustería Joan Rafart S.L. t’ajudarà a fer-ho realitat.

Si busques un fuster a Solsona, no dubtis en contactar amb Fustería Joan Rafart S.L. i descobreix per què els seus clients estan tan satisfets amb els seus treballs.Enviar per WhatsApp

Fustería Joan Rafart S.L. fuster a Solsona · Solsonès