Fusteria Joan Cassà

Vilobí d’Onyar · La Selva

Carrer Montseny, 20, 17185 Vilobíd’Onyar, Girona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 5 resenyesLa Fusteria Joan Cassà és una empresa especialitzada en treballs de fusteria situada al Carrer Montseny, 20, a Vilobí d’Onyar, Girona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca de La Selva, aquesta fusteria destaca per la seva experiència i professionalitat en el sector.

Els clients de la Fusteria Joan Cassà han valorat el seu servei amb una nota excel.lent, amb una puntuació de 4 sobre 5. Aquestes opinions, que valoren la qualitat dels treballs realitzats, l’atenció al client i la rapidesa en l’entrega, són un testimoni de la confiança que la gent de Vilobí d’Onyar i altres localitats de la zona depositen en aquesta fusteria.

Amb una dilatada trajectòria en el sector, el Joan Cassà s’ha guanyat una excel·lent reputació gràcies a la seva dedicació i compromís amb cada projecte. A més, ofereix un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client, assegurant-se que l’acabat final sigui impecable.

Si busques un fuster a Vilobí d’Onyar, la Fusteria Joan Cassà és la millor opció. No dubtis en contactar-los i descobrir tot el que poden fer per convertir els teus somnis en realitat.Enviar per WhatsApp

Fusteria Joan Cassà fuster a Vilobí d