Manuel Dueñas – Fuster

Sils · La Selva

Carrer Major, 7, 17410 Sils, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesManuel Dueñas és un reconegut fuster situat al Carrer Major, 7, a Sils, Girona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca de La Selva, en la província de Girona, ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 1 reviews.

La seva fusteria destaca per la seva professionalitat i experiència en el sector. Manuel Dueñas és un expert en la creació i disseny de mobles de fusta, donant vida a espais únics i personalitzats. Amb un servei de qualitat i un tracte proper, aquest fuster s’ha convertit en un referent a Sils.

La seva habilitat per transformar la fusta en autèntiques obres d’art és el que fa que els seus clients confiïn en ell per aconseguir els millors resultats. Amb una àmplia gamma de materials i acabats, Manuel Dueñas sap adaptar-se als gustos i necessitats de cada client, creant peces úniques i exclusives.

Si busques un fuster a Sils, Manuel Dueñas és la millor opció. Amb una experiència contrastada i un aval de satisfacció dels seus clients, és garantia de qualitat i professionalitat. No dubtis en contactar amb ell per aconseguir el moble que sempre has somiat.Enviar per WhatsApp

Manuel Dueñas - Fuster fuster a Sils · La Selva