Fustería Salvador S.L.

Sils · La Selva

Polígon Industrial Antiga Paperera, Nau 1, 17410 Sils, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Salvador S.L. és una empresa de fusteria situada en el Polígon Industrial Antiga Paperera, Nau 1, a Sils, Girona. Aquesta localitat es troba a la comarca de La Selva, a la província de Girona. Amb una experiència de més de 20 anys en el sector, Fusteria Salvador S.L. s’ha convertit en un referent a la zona com a fuster a Sils.

Els clients d’aquesta fusteria han valorat els seus serveis de manera molt positiva, atorgant-li una puntuació de 5 sobre un total de 2 valoracions. Aquesta alta puntuació demostra la satisfacció dels clients amb la qualitat del treball realitzat per Fusteria Salvador S.L.

El compromís d’aquesta fusteria és oferir un servei professional i de qualitat als seus clients. Amb un equip de treball qualificat i amb una àmplia experiència en el sector, Fusteria Salvador S.L. és capaç de satisfer les necessitats i els gustos més exigents dels seus clients.

Si busques un fuster a Sils, no dubtis en contactar amb Fusteria Salvador S.L. i descobrir tots els seus serveis i solucions en fusteria. Amb Fusteria Salvador S.L. tindràs l’assegurança d’un treball ben fet i de qualitat. No ho dubtis més i confia en els professionals de Fusteria Salvador S.L. per a tots els teus projectes en fusta.Enviar per WhatsApp

Fustería Salvador S.L. fuster a Sils · La Selva