Defusta

Osor · Selva

Carrer Major, 4, 17161 Osor, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesDefusta és una fusteria situada al Carrer Major, 4, a Osor, un encantador municipi de la comarca de la Selva, a la província de Girona. Amb una excel·lent ubicació, aquesta fusteria és reconeguda per la seva professionalitat i qualitat en els seus treballs.

Els clients de Defusta han valorat l’establiment amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, la qual cosa demostra la seva satisfacció i confiança en els serveis que ofereix.

Amb anys d’experiència en el sector, Defusta és considerada una referència en el món de la fusteria a Osor. El seu equip de professionals està especialitzat en la creació i disseny de mobles a mida, adaptant-se a les necessitats i gustos de cada client.

A Defusta, treballen amb materials de primera qualitat i utilitzen tècniques artesanals per garantir uns resultats impecables i duradors. La seva atenció al detall i el seu compromís en cada projecte són característiques que fan d’aquesta fusteria la millor opció per a tot tipus de treballs de fusteria a Osor.

Si busques un fuster professional i de confiança, no dubtis a visitar Defusta al Carrer Major, 4. Ells t’ofereixen solucions adaptades a les teves necessitats i et garantiran resultats excepcionals.Enviar per WhatsApp

Defusta fuster a Osor · Selva