Marcos Gutiérrez

Lloret de Mar · La Selva

Av. de Vidreres, 17310 Lloret de Mar, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesMarcos Gutiérrez és una fusteria situada a Lloret de Mar, concretament a l’Avinguda de Vidreres. Amb una ubicació privilegiada a la comarca de La Selva, a la província de Girona, aquesta fusteria és una referència per als habitants d’aquesta localitat.

El Sr. Gutiérrez, fuster professional amb anys d’experiència en el sector, ofereix als seus clients un servei de qualitat i personalitzat. La seva dedicació i habilitat a l’hora de treballar la fusta el converteixen en un dels millors professionals de la zona.

Els clients de la fusteria Marcos Gutiérrez s’han mostrat molt satisfets amb els seus serveis, donant-li una valoració de 5 sobre un total de 1 avaliacions. Aquestes opinions positives són el resultat del compromís i la professionalitat amb què el Sr. Gutiérrez realitza els seus treballs.

Si busques un fuster a Lloret de Mar, Marcos Gutiérrez és la millor opció. La seva ubicació cèntrica i la seva reputació l’han convertit en un referent per als habitants d’aquesta localitat. No dubtis a confiar en la seva experiència i coneixements per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Marcos Gutiérrez fuster a Lloret de Mar · La Selva