Fusteria i Decoració REGÀS BUSQUETS

Hostalric · La Selva

Carrer Germans Valls I Forné, 7, 17450 Hostalric, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Fusteria i Decoració REGÀS BUSQUETS és un establiment especialitzat en treballs de fusteria situat al Carrer Germans Valls i Forné, 7, a Hostalric, Girona. Aquesta localitat, que pertany a la comarca de La Selva, és la ubicació perfecta per a aquest negoci, ja que en aquesta zona són molts els clients interessats en l’art de la fusteria.

Els clients que han confiat en aquesta fusteria han quedat molt satisfets amb el servei rebut, i prova d’això és la nota de 5 sobre 1 que han atorgat a l’establiment en les seves opinions. Aquesta valoració positiva és fruit de l’experiència i professionalitat de l’equip de REGÀS BUSQUETS, que es dedica a oferir un servei de qualitat i personalitzat als seus clients.

Si busques un fuster a Hostalric, no dubtis a visitar la web de la Fusteria i Decoració REGÀS BUSQUETS a http://www.regasbusquets.com/ per conèixer més detalls sobre els seus serveis i treballs realitzats. Aquesta fusteria és l’opció ideal per a tots aquells que valoren la qualitat i la dedicació en cada projecte de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria i Decoració REGÀS BUSQUETS fuster a Hostalric · La Selva