Fusteria Gurdó s.l.

Hostalric · La Selva

Carrer dels Galligants, s/n, 17451, Girona

Puntuació dels usuaris

4,7 Estrelles | Sobre 3 resenyesEn el cor de la localitat de Hostalric, a la comarca de La Selva, es troba la reconeguda Fusteria Gurdó s.l. Amb una ubicació privilegiada al Carrer dels Galligants, aquesta fusteria és un referent per a tots aquells que busquen professionals de confiança per a les seves necessitats en fusta.

Amb una experiència de molts anys en el sector, Fusteria Gurdó s.l. s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una excel·lent nota de 4,7 sobre un total de 3 ressenyes. Aquesta recompensa és fruit del treball dedicat i minuciós que realitza l’equip de professionals de la fusteria.

La seva web, http://www.gurdo.com/, és la finestra virtual que permet descobrir tots els serveis que aquesta fusteria ofereix. Amb una àmplia gamma de treballs en fusta, des de mobiliari a mides fins a portes i finestres personalitzades, Fusteria Gurdó s.l. és capaç de satisfer les necessitats de cada client, sempre amb una atenció personalitzada i professional.

Si busqueu un fuster a Hostalric, no dubteu en contactar amb Fusteria Gurdó s.l. Els seus anys d’experiència i la satisfacció dels seus clients avalen la qualitat dels seus serveis.Enviar per WhatsApp

Fusteria Gurdó s.l. fuster a Hostalric · La Selva