Mobles Artigas

Cassà de la Selva · La Selva

Carrer de la Via, 3, 17244 Cassà de la Selva, Girona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 5 resenyesMobles Artigas és una fusteria amb una gran reputació a Cassà de la Selva. Amb la seva ubicació al Carrer de la Via, 3, aquesta botiga de mobles ofereix una ampla gamma de peces de fusta de gran qualitat per a tots els gustos i estils.

Els clients de Mobles Artigas han quedat impressionats amb el seu treball i l’han valorat amb una puntuació de 4,8 sobre 5 en les seves opinions. Aquesta puntuació elevada no és una sorpresa, ja que l’atenció al detall i la dedicació que el personal de la fusteria posa en cada treball és evident.

Amb una web moderna i fàcil d’utilitzar, els clients poden obtenir informació sobre la fusteria i veure algunes de les seves creacions més destacades. El lloc web de Mobles Artigas és http://www.moblesartigas.com/.

Si busques un fuster a Cassà de la Selva, Mobles Artigas és la millor opció. Amb anys d’experiència en el sector i un gran nombre de clients satisfets, aquesta fusteria és sinònim de qualitat i professionalitat. No ho dubtis més i confia en Mobles Artigas per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Mobles Artigas fuster a Cassà de la Selva · La Selva