FUSTERIA I MOBLES FERMÍ,S.L.

Cassà de la Selva · La Selva

Carrer del Gironès, 5, 17244 Cassà de la Selva, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesFUSTERIA I MOBLES FERMÍ, S.L. és una reconeguda fusteria situada al Carrer del Gironès, 5, a Cassà de la Selva, Girona. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta empresa s’ha guanyat la confiança i satisfacció dels seus clients, que l’han valorat amb una excel·lent puntuació de 5 sobre 1 ressenyes.

La fusteria, ubicada en el cor de la comarca de La Selva, a la província de Girona, destaca pel seu compromís en oferir un servei de qualitat i personalitzat. Els professionals de FUSTERIA I MOBLES FERMÍ, S.L. són experts en el seu camp i treballen amb passió per satisfer les necessitats i preferències de cada client.

Amb una àmplia gamma de mobles i productes de fusteria, aquest establiment és el lloc ideal per a tots aquells que busquin una fusteria de confiança a Cassà de la Selva. Els seus clients poden confiar en la seva excel·lència i professionalitat per obtenir resultats impecables i duradors.

Per a més informació sobre els serveis i productes que ofereix FUSTERIA I MOBLES FERMÍ, S.L., podeu visitar la seva pàgina web a http://fusteriaimoblesfermi.wix.com/fusteriaimoblesfermi. No dubteu a posar-vos en contacte amb ells per a qualsevol consulta o per sol·licitar un pressupost. Estaran encantats d’atendre-us i ajudar-vos en tot el que necessiteu.Enviar per WhatsApp

FUSTERIA I MOBLES FERMÍ,S.L. fuster a Cassà de la Selva · La Selva