Fusteria i Lacats Albert, S.L.

Cassà de la Selva · La Selva

Carrer del Remei, 163, NAU 4, 17244 Cassà de la Selva, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Fusteria i Lacats Albert, S.L. és una empresa familiar amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria. Situada al Carrer del Remei, 163, NAU 4, 17244 Cassà de la Selva, Girona, aquesta fusteria és una referència a la localitat de Cassà de la Selva, a la comarca de La Selva, a la província de Girona.

Els clients d’aquesta empresa han valorat el seu treball amb una nota excel·lent: 5 sobre un total de 1 reviews. Això demostra la seva dedicació i professionalitat en tots els projectes que realitzen.

La Fusteria i Lacats Albert, S.L. ofereix un servei de qualitat, utilitzant les millors eines i materials per satisfer les necessitats dels seus clients. L’equip de professionals que treballa en aquesta fusteria compta amb una àmplia experiència i coneixements en el sector, que els permeten realitzar treballs de fusteria i lacats de gran complexitat i detall.

Si busques un fuster a Cassà de la Selva, la Fusteria i Lacats Albert, S.L. és la millor opció. Amb un tracte proper i una atenció personalitzada, aquesta empresa t’ajudarà a fer realitat els teus projectes de fusteria, tant si es tracta de mobiliari a mida com de treballs de restauració.

Confia en la Fusteria i Lacats Albert, S.L. per a tots els teus treballs de fusteria. La seva excel·lència i atenció al detall et sorprendran.Enviar per WhatsApp

Fusteria i Lacats Albert, S.L. fuster a Cassà de la Selva · La Selva