Fusteria Breda

Breda · La Selva

Polígon Industrial, Carrer de Dolors Callol, S/N, 17400 Breda, Girona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Breda és una empresa familiar que ofereix els seus serveis com a fusteria a la localitat de Breda, a la comarca de La Selva, a Girona. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, s’han guanyat la confiança dels seus clients, que els han valorat amb una nota de 4,5 sobre un total de 2 reviews.

La fusteria està situada al Polígon Industrial, al Carrer de Dolors Callol, S/N, en una ubicació perfecta per satisfer les necessitats dels seus clients de forma ràpida i eficient. Amb un equip de professionals qualificats i amb una gran passió pel seu treball, Fusteria Breda garanteix una atenció personalitzada i de qualitat.

La seva web, http://fusteriabreda.wixsite.com/fusteriabreda, és la finestra virtual on els clients poden conèixer més detalls sobre l’empresa i els seus serveis. Amb un disseny modern i intuitiu, ofereix tota la informació necessària per conèixer millor la fusteria i contactar amb ells.

Si busques un fuster professional a Breda, no dubtis a confiar en Fusteria Breda. El seu compromís amb la qualitat i la satisfacció dels clients és el que els diferencia i els fa ser una referència en el sector.-Enviar per WhatsApp

Fusteria Breda fuster a Breda · La Selva