Fusteria Quim Ferrer

Blanes · La Selva

Av.d’Europa, 28, A, 17300 Blanes, Girona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 7 resenyesLa Fusteria Quim Ferrer, situada a l’Av.d’Europa, 28, A, 17300 Blanes, Girona, és un referent en el sector de la fusteria a la localitat de Blanes, dins la comarca de La Selva, a la provincia de Girona.

Amb una nota de 4,4 sobre 7 reviews, aquesta fusteria ha aconseguit guanyar la confiança dels seus clients, que valoren tant la qualitat dels seus treballs com el tracte amable i professional que reben.

La Fusteria Quim Ferrer destaca per la seva experiència i coneixement en el món de la fusta, oferint solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client.

La seva web, http://www.fusteriaquimferrer.es/, és un punt de trobada per a tots aquells que busquen els serveis d’un fuster de confiança a Blanes. Amb una interfície clara i intuïtiva, permet als usuaris conèixer més sobre l’empresa i els treballs realitzats.

Si busques un fuster amb àmplia experiència i dedicació en la seva feina, la Fusteria Quim Ferrer és la millor opció a Blanes. El seu equip de professionals està preparat per satisfer les teves necessitats i convertir els teus projectes en realitat. Confia en ells i no et decebran.Enviar per WhatsApp

Fusteria Quim Ferrer fuster a Blanes · La Selva