Fusteria Quel i Mon

Arbúcies · La Selva

Polígon Industrial Prat del Moliner s/n, Carrer Francesc Camprodon, 108, 17401 Arbúcies, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 3 resenyesLa Fusteria Quel i Mon és una empresa dedicada al treball de la fusta situada al Polígon Industrial Prat del Moliner s/n, Carrer Francesc Camprodon, 108, 17401 Arbúcies, Girona. Aquesta fusteria està ubicada a la localitat de Arbúcies, a la comarca de La Selva, dins la provincia de Girona.

Amb anys d’experiència en el sector, la Fusteria Quel i Mon s’ha convertit en un referent en el món de la fusteria a Arbúcies. Gràcies a la seva dedicació i professionalitat, han aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 3 reviews.

La Fusteria Quel i Mon destaca per la seva qualitat en els treballs de fusteria i per la seva atenció personalitzada. Amb un to proper i formal, el seu equip de professionals està sempre disposat a assessorar i ajudar els clients en la realització de qualsevol projecte de fusteria que tinguin en ment.

Si busques un fuster a Arbúcies, no ho dubtis més i posa’t en contacte amb la Fusteria Quel i Mon. Estaran encantats de poder ajudar-te i oferir-te les millors solucions en treballs de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Quel i Mon fuster a Arbúcies · La Selva