KET-PORT , SL

Torrefarrera · Segrià

Carrer de la Marinada, 25, 25123 Torrefarrera, Lleida

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 1 resenyesKET-PORT, SL és una fusteria situada al carrer de la Marinada, 25, a Torrefarrera, Lleida. Aquesta localitat es troba a la comarca del Segrià, dins la província de Lleida.

Els clients de KET-PORT, SL han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4 sobre un total de 1 valoració. Això demostra la seva satisfacció amb el servei i la qualitat del treball que ofereixen.

A KET-PORT, SL treballen amb professionals experts en el sector de la fusteria. Amb anys d’experiència i coneixements, aquesta empresa s’ha guanyat la confiança dels seus clients.

La seva web, http://www.ket-port.com/, ofereix informació detallada sobre els seus serveis i projectes realitzats. És una plataforma que permet als clients conèixer més sobre aquesta fusteria i contactar amb ells per a més informació o sol·licitar un pressupost.

Si necessites els serveis d’un fuster a Torrefarrera, KET-PORT, SL és una excel·lent opció. Amb la seva ubicació cèntrica i professionals qualificats, et garantiran un resultat de qualitat i satisfactori.

Contacta amb KET-PORT, SL i descobreix com poden ajudar-te amb els teus projectes de fusteria. Estaran encantats de treballar amb tu i satisfer les teves necessitats.Enviar per WhatsApp

KET-PORT , SL fuster a Torrefarrera · Segrià