L’Ebenista

Rosselló · Segrià

Carrer Camí d’Al-Kanís, 12, 25124 Rosselló, Lleida

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 15 resenyesL’Ebenista és una reconeguda fusteria situada al Carrer Camí d’Al-Kanís, 12, a Rosselló, Lleida. Aquest establiment, ubicat a la bella comarca del Segrià, ha aconseguit guanyar la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència en el servei i la qualitat del treball realitzat.

Amb una nota de 4,4 sobre 15 reviews, L’Ebenista demostra el seu compromís amb l’excel·lència i la satisfacció dels seus clients. El seu equip de professionals altament qualificats i apassionats per la fusteria treballa amb dedicació per transformar la fusta en autèntiques obres d’art.

La fusteria L’Ebenista és molt més que un simple establiment a Rosselló. És un lloc on es fusionen la tradició i la modernitat, amb dissenys innovadors que s’adaptan als gustos i necessitats de cada client. Amb una àmplia experiència en el sector, l’Ebenista té les habilitats i coneixements necessaris per crear peces úniques i duradores.

Si busques un fuster a Rosselló, no dubtis en visitar L’Ebenista. Amb la seva dedicació i professionalitat, et proporcionarà solucions a mida per a tots els teus projectes en fusta. Descobreix el seu treball i demana un pressupost sense compromís a través de la seva pàgina web www.mobleslebenista.cat. Vine i deixa’t sorprendre pel talent i la passió de L’Ebenista.Enviar per WhatsApp

L