Kori Punkos

Puigverd de Lleida · Segrià

Partida Femosa i Peixeres, 16, 25153 Puigverd de Lleida, Lleida

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 12 resenyesKori Punkos és una fusteria situada a Puigverd de Lleida, concretament a la Partida Femosa i Peixeres, 16. Aquest establiment està ubicat a la comarca del Segrià, a la provincia de Lleida.

El seu local és conegut per la seva excel·lent qualitat i professionalitat en el món de la fusteria. Amb anys d’experiència en el sector, Kori Punkos s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que han valorat el seu treball amb una nota de 5 sobre un total de 12 ressenyes.

La fusteria Kori Punkos ofereix una àmplia gamma de serveis i productes, tots realitzats amb els millors materials i amb un alt nivell d’artesania. Els seus professionals estan especialitzats en la creació de mobles a mida, portes, finestres i altres articles de fusta que s’adeqüen a les necessitats i gustos dels clients.

Si busques un fuster de confiança a Puigverd de Lleida, Kori Punkos és la millor opció. Amb la seva web https://www.korinterior.es/, pots conèixer més sobre els seus treballs i posar-te en contacte amb ells per a qualsevol consulta o sol·licitud de pressupost. No dubtis a confiar en Kori Punkos per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Kori Punkos fuster a Puigverd de Lleida · Segrià