Ebanisteria Pedra Miguel

Artesa de Lleida · Segrià

Carrer Sant Ramon, 55, 25150 Artesa de Lleida, Lleida

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesEbanisteria Pedra Miguel és una fusteria situada al Carrer Sant Ramon, 55, a Artesa de Lleida, Lleida. Amb una ubicació cèntrica a la localitat de Artesa de Lleida, pertanyent a la comarca del Segrià dins la província de Lleida, aquest establiment és ben conegut pels habitants de la zona.

Amb una valoració excepcional dels seus clients, amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, Ebanisteria Pedra Miguel ofereix serveis de fusteria de gran qualitat. La seva reputació s’ha construït amb anys d’experiència i dedicació a la professió.

El seu equip de professionals està format per artesans amb un gran coneixement en el treball de la fusta. Amb una àmplia varietat de serveis, Ebanisteria Pedra Miguel satisfà les necessitats dels seus clients amb projectes a mida i acabats impecables.

Si busques un fuster a Artesa de Lleida, Ebanisteria Pedra Miguel és la millor opció. Amb un to proper però formal, el seu equip de professionals t’atendrà de manera professional i amable, oferint-te sempre el millor assessorament possible.

No ho dubtis més, si necessites serveis de fusteria de qualitat a Artesa de Lleida, posa’t en contacte amb Ebanisteria Pedra Miguel i descobreix la seva excel·lència en el treball de la fusta.Enviar per WhatsApp

Ebanisteria Pedra Miguel fuster a Artesa de Lleida · Segrià