Carpintería Canela SL

Almacelles · Segrià

poligono industrial Pla de la Creu, 12, 25100 Almacelles, Lleida

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyes



Carpintería Canela SL és una fusteria situada en el polígon industrial Pla de la Creu, número 12, a Almacelles, una localitat de la comarca del Segrià, a la província de Lleida. Aquesta fusteria és coneguda per oferir serveis de gran qualitat i per la seva excel·lent reputació entre els seus clients.

Els professionals de Carpintería Canela SL tenen una àmplia experiència en el món de la fusteria i són especialistes en tot tipus de treballs de fusta. Des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues, passant per la instal·lació de parquet i la construcció de portes i finestres de fusta.

Els clients que han confiat en Carpintería Canela SL han quedat plenament satisfets amb els seus serveis, donant-li una puntuació perfecta de 5 sobre un total de 1 reviews. Aquest reconeixement avala la professionalitat i dedicació de l’equip de treball de Carpintería Canela SL.

Si busques un fuster a Almacelles, no dubtis a contactar amb Carpintería Canela SL. Amb ells, el teu projecte de fusta estarà en bones mans. Pots visitar la seva pàgina web a http://www.fusteriacanela.com/ per obtenir més informació sobre els seus serveis i projectes realitzats.



Enviar per WhatsApp

Carpintería Canela SL fuster a Almacelles · Segrià