Fusteria Tersa

Alguaire · Segrià

Av. Jaume Nadal, 43, 25125 Alguaire, Lleida

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Fusteria Tersa és una empresa familiar amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria. Situada a l’Av. Jaume Nadal, 43, Alguaire, Lleida, aquesta fusteria s’ha guanyat una excel·lent reputació a la comarca del Segrià, dins la província de Lleida.

Amb una atenció minuciosa als detalls i una gran passió pel treball, l’equip de professionals de la Fusteria Tersa ofereix serveis de qualitat a tots els seus clients. Aquesta dedicació ha estat reconeguda pels mateixos clients, que han valorat la fusteria amb una puntuació perfecta de 5 sobre un total de 1 ressenyes.

La Fusteria Tersa és un referent a Alguaire i les localitats veïnes per la seva habilitat per crear mobles a mida, portes, finestres i altres peces de fusta. Amb materials de primera qualitat i un disseny únic, aquesta fusteria aconsegueix satisfer les necessitats i els gustos més exigents dels seus clients.

Si busques un fuster a Alguaire que et proporcioni qualitat, professionalitat i un servei personalitzat, la Fusteria Tersa és la millor opció. No busquis més i confia en aquesta fusteria de confiança per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Tersa fuster a Alguaire · Segrià