Osona Maderas

Vic · Osona

Carretera de Manlleu, 81, 08500 Vic, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 3 resenyesOsona Maderas és una fusteria situada a la Carretera de Manlleu, 81, a Vic, Barcelona. Aquest negoci, que es troba a la comarca de Osona, ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una excel·lent nota de 5 sobre 3 reviews.

Osona Maderas és coneguda a Vic com un referent en el sector de la fusteria. Els seus professionals tenen una àmplia experiència i coneixements en el treball de la fusta, i ofereixen un servei de qualitat als seus clients.

Els clients de Osona Maderas destaquen la professionalitat i eficàcia dels seus treballadors, així com la seva atenció personalitzada. Aquesta fusteria s’adapta a les necessitats de cada client i ofereix solucions òptimes per a cada projecte.

Si estàs buscant un fuster a Vic, Osona Maderas és una excel·lent opció. Amb la seva ubicació cèntrica i la seva reputació impecable, aquesta fusteria és la millor elecció per a tots aquells que valorin la qualitat i la professionalitat.

Per obtenir més informació sobre Osona Maderas, pots visitar la seva pàgina web a http://www.osonafustes.com/. No dubtis a contactar amb ells per a qualsevol consulta o per sol·licitar un pressupost.Enviar per WhatsApp

Osona Maderas fuster a Vic · Osona