Kino Espai Fusta

Vic · Osona

Carrer del Bisbe Morgades, 19, 08500 Vic, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 24 resenyesKino Espai Fusta és una fusteria situada al Carrer del Bisbe Morgades, 19, a Vic, Barcelona. Aquest establiment, que ofereix una àmplia gamma de serveis relacionats amb la fusteria, s’ha guanyat una excel·lent reputació entre els seus clients. Amb una puntuació de 5 estrelles sobre un total de 24 ressenyes, Kino Espai Fusta és considerada com una referència en el sector a la comarca d’Osona.

Amb més de XX anys d’experiència en el sector, el seu equip de professionals qualificats treballa amb una gran dedicació i compromís per satisfer les necessitats dels seus clients. La seva tasca es caracteritza per la precisió, la qualitat i la puntualitat.

Si estàs buscant un fuster a Vic, Kino Espai Fusta és la millor opció. Amb una atenció al client impecable i un catàleg de serveis extens, aquesta fusteria és capaç de satisfer les demandes més exigents.

No dubtis a visitar la seva pàgina web http://www.kinoespaifusta.com/ per obtenir més informació sobre els seus serveis i projectes realitzats. L’equip de Kino Espai Fusta està a la teva disposició per oferir-te assessorament personalitzat i una solució adaptada a les teves necessitats.Enviar per WhatsApp

Kino Espai Fusta fuster a Vic · Osona