Fusteria Roca Fitó

Vic · Osona

Carrer de Teodor de Mas, 43, BAJO, 08500 Vic, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,6 Estrelles | Sobre 9 resenyesFusteria Roca Fitó és una empresa familiar amb una llarga tradició com a fuster a Vic. Situada al Carrer de Teodor de Mas, 43, BAJO, 08500 Vic, Barcelona, aquesta fusteria és un referent en el sector de la fusta a la comarca de l’Osona, dins la província de Barcelona.

Els seus clients avaluen Fusteria Roca Fitó amb una puntuació de 4,6 sobre 9 opinions. Això demostra la seva capacitat per satisfer les necessitats i les expectatives dels seus clients, oferint un servei de qualitat i un tracte personalitzat.

Amb una web intuitiva i completa, a Fusteria Roca Fitó trobaràs informació detallada sobre els seus serveis, treballs realitzats i dades de contacte. La seva pàgina web és http://www.rocafito.com/. Aquesta fusteria posa a la teva disposició tot el coneixement i l’experiència d’un equip professional, que treballa amb dedicació i precisió per satisfer les teves necessitats.

Si busques un fuster a Vic, Fusteria Roca Fitó és la millor opció. Amb una gran varietat de productes i serveis, aquesta fusteria et proporcionarà solucions adaptades a les teves necessitats. Amb un to proper, però formal, l’equip de Fusteria Roca Fitó t’atendrà amb amabilitat i professionalitat per garantir els millors resultats.Enviar per WhatsApp

Fusteria Roca Fitó fuster a Vic · Osona