Fusteria Ebenisteria Soldado

Vic · Osona

Carrer Torelló, 39, 08500 Vic, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 24 resenyesFusteria Ebenisteria Soldado és una reconeguda fusteria situada al Carrer Torelló, 39, a Vic, Barcelona. Amb una gran experiència en el sector, aquesta empresa familiar s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència en el treball i el seu servei personalitzat.

Els professionals de Fusteria Ebenisteria Soldado són experts en tot tipus de treballs de fusteria i ebanisteria. Amb una gran habilitat i coneixement, són capaços de crear peces úniques i de gran qualitat que satisfan les necessitats i desitjos dels seus clients.

Amb una ubicació privilegiada a Vic, aquesta fusteria és accessible i convenient per a tots els habitants de la localitat i les zones properes. Els clients poden visitar les seves instal·lacions per conèixer de prop el seu treball i discutir les seves idees i projectes amb els seus professionals.

Els clients de Fusteria Ebenisteria Soldado han valorat l’empresa amb una puntuació excel·lent de 4,8 sobre 5, basant-se en un total de 24 opinions. Aquesta alta puntuació reflecteix la satisfacció dels clients amb els serveis i el tracte rebut per part de l’equip de professionals.

Si busques un fuster de confiança a Vic, no dubtis a confiar en Fusteria Ebenisteria Soldado. Aquesta empresa et proporcionarà solucions de fusteria i ebanisteria de qualitat, adaptades a les teves necessitats i desitjos. Amb el seu servei personalitzat i els seus professionals qualificats, trobaràs la millor opció per a tots els teus projectes de fusta.Enviar per WhatsApp

Fusteria Ebenisteria Soldado fuster a Vic · Osona