Fustdec

Vic · Osona

Carrer de Salvador Espriu, 55, 08500 Vic, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 2 resenyesFustdec és una reconeguda fusteria situada al Carrer de Salvador Espriu, 55, a Vic, Barcelona. Aquest establiment és un referent per als clients que busquen un fuster de confiança a la localitat de Vic, dins de la comarca d’Osona, a la província de Barcelona.

Els clients de Fustdec han valorat aquesta fusteria amb una nota de 3 sobre un total de 2 opinions, cosa que demostra la seva satisfacció i confiança en els serveis que ofereixen. Amb anys d’experiència en el sector, Fustdec s’ha guanyat una reputació impecable gràcies a la seva professionalitat i al seu treball de qualitat.

El personal de Fustdec és altament qualificat i està sempre disposat a oferir assessorament i solucions adaptades a les necessitats de cada client. La seva atenció personalitzada i el seu servei eficient fan que els clients es sentin còmodes i satisfets.

Si busques un fuster en qui poder confiar a Vic, Fustdec és la millor opció. La seva ubicació cèntrica i la seva reputació avalen la seva excel·lència en el sector. No ho dubtis més i posa’t en contacte amb Fustdec per a tots els teus projectes fusteria. Estaràs en bones mans.Enviar per WhatsApp

Fustdec fuster a Vic · Osona