fusta i mes

Vic · Osona

Carrer de Cardona, 1, 08500 Vic, Barcelona

Puntuació dels usuaris

1 Estrelles | Sobre 1 resenyesFusta i Mes és una fusteria situada al Carrer de Cardona, 1, a Vic, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca d’Osona, a la província de Barcelona. Els clients de Fusta i Mes l’han qualificada amb una nota excel·lent de 1 sobre un total de 1 ressenyes.

Amb anys d’experiència en el sector, Fusta i Mes és el lloc de referència per a les necessitats fusteres a Vic. Amb un equip de professionals qualificats, ofereixen un servei de qualitat i personalitzat, adaptant-se sempre a les necessitats i desitjos dels clients.

A Fusta i Mes, entenen la importància de treballar amb materials de primera qualitat i de realitzar un treball minuciós i detallista. A més, ofereixen un assessorament professional per tal de garantir que els clients prenguin les millors decisions per als seus projectes fusters.

Si busques un fuster a Vic, no dubtis a visitar Fusta i Mes al Carrer de Cardona, 1. També pots obtenir més informació a través de la seva pàgina web http://www.fustaimes.com/. Estaran encantats d’atendre’t i d’ajudar-te en tot el que necessitis. Confia en Fusta i Mes per a tots els teus treballs fusters, i descobreix la seva dedicació i professionalitat.Enviar per WhatsApp

fusta i mes fuster a Vic · Osona