Pere Surribas Jaunira

Torelló · Osona

Ronda del Puig, 113, 08570 Torelló, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesPere Surribas Jaunira és una fusteria amb una àmplia experiència en el sector de la fusteria i la fusta. Situada a la Ronda del Puig, 113, a Torelló, Barcelona, aquesta fusteria s’ha guanyat una excel·lent reputació a la comarca d’Osona.

Pere Surribas Jaunira és conegut per la seva dedicació i per oferir treballs de gran qualitat. Els seus clients han valorat aquesta fusteria amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, demostrant així la satisfacció dels seus clients amb els seus serveis.

Amb un equip de professionals qualificats i amb una àmplia experiència en el sector, Pere Surribas Jaunira s’ha convertit en un referent a Torelló i a la comarca d’Osona. La seva habilitat per treballar la fusta i crear peces úniques és admirable.

A més a més, aquesta fusteria compta amb les millors eines i maquinària per garantir resultats de qualitat i duradors. La seva atenció al detall i la seva passió per la fusta són evidents en cada projecte que realitzen.

Pere Surribas Jaunira és un fusteria que es preocupa pel benestar dels seus clients i sempre busca la satisfacció total d’aquests. Amb un servei al client excel·lent i un tracte proper i professional, aquesta fusteria ha guanyat la confiança de molts clients que continuen repetint amb els seus serveis.

Si busques un fuster a Torelló, Pere Surribas Jaunira és la millor opció. Amb la seva experiència, professionalitat i passió per la fusta, aquesta fusteria et proporcionarà els millors resultats en els teus projectes. No dubtis en contactar amb ells per a qualsevol treball relacionat amb la fusteria.Enviar per WhatsApp

Pere Surribas Jaunira fuster a Torelló · Osona