MECAKIM – Mecanizats de la Fusta Kim SL

Torelló · Osona

Carrer Llevant 2, Pol. Ind. Mas les Vinyes, 08570 Torelló, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 14 resenyesMECAKIM – Mecanizats de la Fusta Kim SL és una fusteria ubicada al Carrer Llevant 2, al Pol. Ind. Mas les Vinyes, a Torelló, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca d’Osona, situada a la provincia de Barcelona.

Amb una valoració positiva de 4,5 sobre un total de 14 reviews, MECAKIM ofereix als seus clients un servei de qualitat i professionalitat. Amb anys d’experiència en el sector de la fusteria, aquesta empresa s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que han destacat la seva excel·lència en el treball de la fusta.

MECAKIM és reconeguda per la seva capacitat de transformar la fusta en autèntiques obres d’art. Amb una gran varietat de dissenys i acabats, aquesta fusteria a Torelló és capaç de satisfer les expectatives més exigents dels seus clients.

La seva ubicació estratègica al Polígon Industrial Mas les Vinyes li permet atendre no només els clients locals, sinó també aquells que provenen d’altres localitats properes. Els seus treballs són reconeguts i apreciats arreu de la comarca d’Osona.

El compromís de MECAKIM amb la qualitat és una de les seves principals virtuts. Aquesta empresa treballa amb materials de primera qualitat i utilitza les últimes tecnologies en mecanitzat de la fusta, garantint així resultats impecables.

Si busques una fusteria a Torelló que combini experiència, talent i professionalitat, MECAKIM és la teva millor opció. Amb un equip de professionals qualificats i dedicats, aquesta empresa està preparada per satisfer tots els teus desitjos en el món de la fusteria.

No ho dubtis més i visita MECAKIM – Mecanizats de la Fusta Kim SL, el referent en fusteria a Torelló. Descobreix les seves creacions úniques i deixa’t sorprendre per la seva habilitat i destresa en el treball de la fusta.Enviar per WhatsApp

MECAKIM - Mecanizats de la Fusta Kim SL fuster a Torelló · Osona