Indawood

Torelló · Osona

Carrer del Ter, 217, 08570 Torelló, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesIndawood és una fusteria ubicada al Carrer del Ter, 217, a Torelló, Barcelona. Amb més de 10 anys d’experiència al sector, s’ha consolidat com una referència en el món de la fusteria a la localitat de Torelló, a la comarca del Osona.

Els clients de Indawood han valorat aquesta fusteria amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, demostrant així la seva satisfacció amb els serveis que ofereixen. La qualitat del treball dels professionals de Indawood és la seva màxima prioritat, i es nota en cada detall dels seus productes.

El personal de Indawood està format per un equip de fusters qualificats i compromesos amb la seva tasca. La seva experiència i coneixements els permeten crear peces úniques i personalitzades, adaptades als gustos i necessitats de cada client. La fusteria treballa amb materials de primera qualitat, assegurant així la durabilitat i resistència de cada peça.

A Indawood, entenen que cada client té necessitats i preferències diferents. Per això, ofereixen un servei de atenció al client personalitzat, on escolten les seves idees i li ofereixen assessorament professional per aconseguir el resultat desitjat. La satisfacció del client és la seva prioritat número u, i això es reflecteix en els acabats impecables i la qualitat del treball final.

Si estàs buscant un fuster de confiança a Torelló, Indawood és la millor opció. Amb el seu compromís i professionalitat, et garantiran un servei de qualitat i uns resultats que superaran les teves expectatives. Fes una visita a la fusteria i descobreix tot el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

Indawood fuster a Torelló · Osona