Fusteria Bardolet S L

Torelló · Osona

Carrer de Sant Antoni, 16, 08570 Torelló, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 1 resenyesFusteria Bardolet S L és una empresa de fusteria situada al Carrer de Sant Antoni, 16, a Torelló, Barcelona. En aquesta localitat de la comarca del Osona, a la província de Barcelona, aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients.

Els clients de Fusteria Bardolet S L han valorat aquesta empresa amb una nota de 4 sobre un total de 1 reviews. Aquesta valoració positiva demostra la confiança que els clients tenen en aquesta fusteria.

Fusteria Bardolet S L és molt més que una simple fusteria a Torelló. Amb anys d’experiència en el sector, ofereix un servei de qualitat i professionalitat. La seva ubicació cèntrica facilita l’accés als clients, oferint-los un servei ràpid i eficient.

Amb un equip de professionals qualificats, Fusteria Bardolet S L garanteix un treball ben fet i adaptat a les necessitats de cada client. Ja sigui per a la construcció de mobles a mida, portes, finestres o altres elements fusters, aquesta empresa ofereix solucions a mida per a cada necessitat.

Si busques un fuster a Torelló, confia en Fusteria Bardolet S L per a satisfer les teves necessitats amb professionalitat i eficàcia.Enviar per WhatsApp

Fusteria Bardolet S L fuster a Torelló · Osona