ASC Carpintaria

Torelló · Osona

Carrerd’Anselm Clavé, 18, 08570 Torelló, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesASC Carpintaria és una fusteria situada a Torelló, una localitat encantadora de la comarca del Osona, a la provincia de Barcelona. El seu establiment, situat al Carrer d’Anselm Clavé, 18, és un punt de referència per a tots aquells que busquen un fuster de confiança a la zona.

Amb anys d’experiència en el sector, ASC Carpintaria s’ha guanyat una reputació excel·lent pel seu treball impecable i la seva atenció personalitzada. Els seus clients no dubten a recomanar-los a amics i familiars, i això es veu reflectit en la puntuació perfecta de 5 sobre un total de 0 reviews.

La clau del seu èxit radica en la seva dedicació i professionalitat. Els fusters de ASC Carpintaria són experts en la seva feina i posen tota la seva passió en cada projecte que realitzen. Ja sigui un moble a mida, una porta o una finestra, sempre garanteixen resultats excepcionals.

A més, ASC Carpintaria és coneguda per la seva gran varietat de materials i acabats de qualitat. Amb ells, podràs personalitzar el teu espai amb el disseny i estil que sempre has somiat. La seva atenció al detall és inigualable i et garantirà un acabat durador i de gran qualitat.

Si busques un fuster a Torelló, ASC Carpintaria és la millor opció. El seu equip de professionals t’atendrà amb amabilitat i t’assessorarà en tot moment per trobar la millor solució per a les teves necessitats. Confia en ells per a tots els teus projectes de fusteria i no et decebran.

No dubtis a visitar-los al Carrer d’Anselm Clavé, 18, 08570 Torelló, Barcelona i descobreix el que ASC Carpintaria pot fer per transformar els teus espais en autèntiques obres d’art fusteries.Enviar per WhatsApp

ASC Carpintaria fuster a Torelló · Osona