Moré Casadevall · Fusteria i ebenisteria

Tona · Osona

Carrer Fontordera, 16, 08551 Tona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesMoré Casadevall · Fusteria i ebenisteria és una empresa familiar amb una llarga tradició en el sector de la fusteria. Situada al Carrer Fontordera, 16, a la localitat de Tona, a la comarca d’Osona, a la província de Barcelona, és coneguda per la seva excel·lència en el treball de la fusta.

Amb anys d’experiència en el sector, Moré Casadevall s’ha establert com una referència en el món de la fusteria a Tona i les comarques veïnes. El seu equip de professionals altament qualificats i amb una gran passió per la fusta, garanteixen treballs de qualitat i satisfacció dels clients.

Els clients de Moré Casadevall · Fusteria i ebenisteria coincideixen en la seva valoració positiva de l’empresa. Amb una nota de 4,5 sobre un total de 2 ressenyes, aquesta fusteria ha demostrat la seva capacitat per satisfer les necessitats i expectatives dels seus clients.

El compromís amb la qualitat i la professionalitat és un valor fonamental per a Moré Casadevall. Cada projecte és abordat amb cura i atenció als detalls, per tal de garantir un resultat final impecable. Ja sigui una taula, una cadira o una porta, els treballs realitzats per aquesta fusteria són duradors i estan dissenyats per adaptar-se als gustos i necessitats de cada client.

Si buscau un fuster a Tona, Moré Casadevall · Fusteria i ebenisteria és la vostra millor opció. Amb la seva ubicació privilegiada a la comarca d’Osona, aquesta empresa ofereix un servei de proximitat i de confiança. Amb una atenció personalitzada i un tracte amable, Moré Casadevall es compromet a transformar les vostres idees en realitat amb la seva fusta de qualitat i el seu talent artesanal.Enviar per WhatsApp

Moré Casadevall · Fusteria i ebenisteria fuster a Tona · Osona