Fusteria Puigdecanet

Tona · Osona

Pol Goules, Carrer de la Metal·lúrgia, 3, 08551 Tona, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Puigdecanet és una fusteria ubicada al Pol Goules, al Carrer de la Metal·lúrgia, número 3, a Tona, una localitat de la comarca de Osona, dins la provincia de Barcelona. Amb una valoració de 4,5 sobre un total de 2 reviews, aquesta fusteria ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència en el servei.

El Sr. Puigdecanet, fuster professional amb anys d’experiència, és el propietari i responsable de l’establiment. Amb una àmplia gamma de coneixements i habilitats, ofereix serveis de primera classe als seus clients. La seva tasca principal és la de fuster a Tona, però també proporciona assessorament personalitzat i solucions adaptades a les necessitats específiques de cada client.

La fusteria està especialitzada en la creació de mobles de tot tipus, des de taules i cadires fins a vestidors i armaris a mida. Utilitzant els millors materials i les tècniques més avançades, el Sr. Puigdecanet garanteix una qualitat excel·lent en tots els seus treballs.

Si busques un fuster a Tona que ofereixi serveis de primera classe i atenció personalitzada, no dubtis a visitar Fusteria Puigdecanet. Amb la seva experiència i dedicació, segur que trobaràs el moble perfecte per a tu.Enviar per WhatsApp

Fusteria Puigdecanet fuster a Tona · Osona